LUKOT JA LUKKOTYÖT NOPEASTI JA EDULLISESTI

 LUKKOSEPPÄ HELSINKI - ESPOO - VANTAA  ALUEELLA

Asennamme uudet ja vaihdamme vanhat turvalukot uusiin nopeasti. Vakuutusyhtiöiden hyväksymät ja suosittelemat vahvarakenteiset varmuuslukot. Kaikki lukkotöiden hinnat sisältävät ALV:n, asennuksen ja matkakulut Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.

Ovisilmät, turvaketjut ym. edullisesti täältä lukkotyön yhteydessä.


ABLOY LC108 TURVALUKKO

Vakuutusyhtiöiden suosittelema ja hyväksymä vahvarakenteinen Abloy varmuuslukko turvalukkoLukon mukana toimitetaan avainkortti ja 3 kopiosuojattua Abloy Easy avainta (kopiosuojaus 2040 asti)  Lukko on 1  pesäinen ja voidaan lukitaan oven ulkopuolelta. Varmuuslukko voidaan asentaa myös vanhojen turvalukkojen tilalle. 350€ Hinta sisältää asennuksen ja matkakulut Helsinki, Espoo, Vantaa alueella.


TARJOUS 290€ Sisältää lukon sarjoitettuna Abloy classic, Exec tai Sento avaimelle ja asennuksen ulkopuolen avainpesällä Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Nopea toimitus. Tilaa asennus p. 0400 209 047
 

ABLOY LC108 TURVALUKKO VÄÄNTÖNUPILLA

 


Vakuutusyhtiöiden suosittelema ja hyväksymä  vahvarakenteinen Abloy varmuuslukko / turvalukko.
Lukossa on lukitustoiminto avaimella ulkopuolelta ja vääntönuppi sisäpuolella.
Lukon mukana toimitetaan avainkortti ja 3 kopiosuojattua Abloy Easy avainta (kopiosuojaus 2040 asti) Varmuuslukko voidaan asennetaa myös vanhojen turvalukkojen tilalle. 459€ asennettuna.
TARJOUS 350€ Sisältää lukon, 3 Abloy Easy avainta ja avainkortin tai sarjoituksen Abloy classic, Exec tai Sento avaimelle. Asennus ulkopuolen avainpesällä ja sisäpuolen vääntönupilla Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. 
Nopea toimitus. Tilaa asennus p. 0400 209 047ABLOY LC108 KAKSIPUOLINEN TURVALUKKO

Vakuutusyhtiöiden suosittelema ja hyväksymä vahvarakenteinen Abloy varmuuslukko / turvalukkoLukossa lukitustoiminto avaimella ulko ja sisäpuolella. Lukon mukana toimitetaan avainkortti ja 3 kopiosuojattua Abloy Easy avainta (kopiosuojaus 2040 asti)

Varmuuslukko voidaan asennetaa myös vanhojen turvalukkojen tilalle.

490€ Hinta sisältää asennuksen ja matkakulut Helsinki, Espoo, Vantaa alueella.

Soitto
Sähköposti