LUKOT JA LUKKOTYÖT NOPEASTI JA EDULLISESTI

 LUKKOSEPPÄ HELSINKI - ESPOO - VANTAA  ALUEELLA

Asennamme uudet ja vaihdamme vanhat turvalukot uusiin nopeasti. Vakuutusyhtiöiden hyväksymät ja suosittelemat vahvarakenteiset varmuuslukot. Kaikki lukkotöiden hinnat sisältävät ALV:n, asennuksen ja matkakulut Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.

Ovisilmät, turvaketjut ym. edullisesti täältä lukkotyön yhteydessä.


ABLOY LC108 EASY TURVALUKKO

Vakuutusyhtiöiden suosittelema ja hyväksymä vahvarakenteinen Abloy varmuuslukko turvalukkoLukko on 1  pesäinen ja voidaan lukitaan oven ulkopuolelta. 

Lukon mukana toimitetaan avainkortti ja 3 kopiosuojattua Abloy Easy avainta (kopiosuojaus 2040 asti) Varmuuslukko voidaan asentaa myös vanhojen turvalukkojen tilalle. 350€ Hinta sisältää asennuksen ja matkakulut Helsinki, Espoo, Vantaa alueella.
 

ABLOY LC108 EASY TURVALUKKO VÄÄNTÖNUPILLA

 


Vakuutusyhtiöiden suosittelema ja hyväksymä  vahvarakenteinen Abloy varmuuslukko / turvalukko.
Lukossa on lukitustoiminto avaimella ulkopuolelta ja vääntönuppi sisäpuolella.
Lukon mukana toimitetaan avainkortti ja 3 kopiosuojattua Abloy Easy avainta (kopiosuojaus 2040 asti) Varmuuslukko voidaan asennetaa myös vanhojen turvalukkojen tilalle. 450€ asennettuna.
TARJOUS! 350€ Sisältää lukon, 3 avainta  asennettuna ulkopuolen avainpesällä ja sisäpuolen vääntönupilla Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Nopea toimitus.
Tilaa asennus p. 0400 209 047

ABLOY LC108 EASY KAKSIPUOLINEN TURVALUKKO

Vakuutusyhtiöiden suosittelema ja hyväksymä vahvarakenteinen Abloy varmuuslukko / turvalukkoLukossa lukitustoiminto avaimella ulko ja sisäpuolella. Lukon mukana toimitetaan avainkortti ja 3 kopiosuojattua Abloy Easy avainta (kopiosuojaus 2040 asti)

Varmuuslukko voidaan asennetaa myös vanhojen turvalukkojen tilalle.

490€ Hinta sisältää asennuksen ja matkakulut Helsinki, Espoo, Vantaa alueella.


 

Soitto
Sähköposti